Nu het nieuwe seizoen begonnen is, zijn we weer op volle kracht aan het repeteren voor de kerstconcerten. Dit jaar staan er in totaal vijf op de planning. Uiteraard ook zichtbaar in de concertagenda, maar voor het gemak op een rijtje:
– 3 december: In de volheid van de tijd, Zanglust, Joriskerk Amersfoort
– 7 december: 9e kerstconcert Leander van der Steen, Concertgebouw Amsterdam
– 10 december: Gods belofte wordt heerlijk vervuld, Met hart en stem, Singelkerk Ridderkerk
– 17 december: Gods belofte wordt heerlijk vervuld, Cantilene, Bethelkerk Lunteren
– 24 december: kerstmix, Verenigde Veluwse Koren, Nieuwe Kerk Ermelo

9e kerstconcert met composities van Leander van der Steen

Voor het eerst in haar 25-jarig bestaan zal Parlando in het concertgebouw optreden! (Nouja.. met uitzondering van een eerdere toegift.) Onder leiding van Leander van der Steen en samen met de koren Cantilene, Heman en de Verenigde Veluwse Koren zullen we een aantal delen uit eerdere werken spelen, maar vooral ook nieuwe werken! Deze nieuwe werken zijn een negen-delige compositie rondom Petrus, en ‘Knielen aan de kribbe’.
Aangezien de bezetting van ons ensemble niet volledig is voor het uitvoeren van deze mooie stukken zullen een aantal instrumenten toegevoegd en aangevuld worden door externe professionals. Zo kunt u genieten van elke partij die elk anders klinkt en andere lijnen vertolkt.
Voor complete informatie, sponsoren en het reserveren van kaarten kunt u terecht op de website voor dit concert: www.kerstconcert.nl.

Categories: Concerten

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder